ПОСЛЕДНИ НОВИНИ  МЕСЕЧНИ АРХИВИКАТЕГОРИИ

Месечни архиви: ЯНУАРИ 2016
 
    Благодарим на всички, които избраха да участват в събитието, което организират двата отдела през април 2016 година: Интернационална събота "The Next Level”. Изпращаме ви подробна програма, както следва по дни.
    Напомняме на всички, които са внесли капаро за събитието, че последния срок за ...

Още...
 
    Тази идея за създаване на екип за помощ при бедствия се роди в края на есента. Целта е да реагираме първи в оказването на помощ на пострадали в наводнения, земетресения и други бедствия. Инициативата ще мотивира доброволци /надяваме се/ от различни населени места на ...

Още...


Плевен, България 

     А сам Бог на мира да ви освети напълно; и дано се запазят непокътнати духа, душата и тялото ви без порок, до пришествието на нашия Господ Исус Христос. (1 Солунци 5:23)
 
    Mисионската работа на ЦАСД – Плевен беше в няколко насоки през 2015 година. ...
Още...

     Живеем в бурно и динамично време. През изминалата година станахме свидетели как светът от ден на ден се превръща в крайно несигурно място. Пред очите ни се изпълняват пророчества. Спомням си думите на апостол Петър в 2 Петр. 1:19: "И така, пророческото слово повече ...

Още...
 
    През тази година Издателство "Нов  живот" чества 80-годишен юбилей. Но историята не значи нищо, ако не бъде споделена. Затова споделяме с вас, нашите скъпи читатели, разказа за хората, с чиято вяра и визия стигнахме до тук и ви пожелаваме благословено Рождество.
От екипа на Издателство ...

Още...
 
Българската секция на Световното адвентно радио ни пожелава Божието слово да бъде наш спътник и през новата година. Техният подарък за нас е аудио версия на седмичния библейски урок и на четивата за утринно размишление и молитва.
Повече информация за самата инициатива ни дава в кратко ...

Още...