ПОСЛЕДНИ НОВИНИ  МЕСЕЧНИ АРХИВИКАТЕГОРИИНАЙ-ПОСЕЩАВАНИ

 
 
     Във връзка с есенната голяма евангелизация всички църкви имат свои планове за работа до тогава. В североизточна България познавам плановете на Тутракан и Силистра. Получих предложение от Тутракан да участвам.. Това е градът, в който бях разпределена да работя като млад лекар по дентална медицина (макар че съм от Силистра). Не желаех това, но Божиите планове са други! И там получих най големите житейски, професионални и духовни благословения!
     За срещата с обществото църква Тутракан беше организирала всичко - атмосфера в молитвения дом, естетика, чистота, приятелски настроени домакини. Темите ми на 26 и 27 май 2017 година бяха в църквата от 19 часа.
Нашият 21-ви век има отличителен белег – стресът! Ако някога е бил предимно телесен, днес той е главно умствен и емоционален,  и засяга всички възрасти. Това е масовата болест на нашия век. И всеки от нас трябва да може да се справя с него и да продължава да е максимално ефективен в задълженията си и творческите си реализации. Това беше моята тема, но и публиката също беше включена . На всички раздадохме предварително подготвени въпроси, на които посетителите отговаряха. След  двете теми присъстващите получиха тест: „Контролира ли стресът живота ви?
     Всяка подготовка за среща с хора от света носи някакво ниво на стрес, но с Божията подкрепа удовлетворението е балансът срещу него.
Благодаря на членовете на адвентната църква в Тутракан за атмосферата и гостоприемството! Следващите срещи с обществото  на теми за здравето и нашата психика, включват още говорители- специалисти от страната. Дано посятото семе произрасте чрез Божия Дух не само симпатизанти към църквата ни, но и искрени последователи на Исус. Нека и животът ни е пример и свидетелство! Вижте снимковият материал.
 
Д-р Ани Радилова,
Силистра
Още снимки от събитието>>