ПОСЛЕДНИ НОВИНИ  МЕСЕЧНИ АРХИВИКАТЕГОРИИНАЙ-ПОСЕЩАВАНИ
 
Всеки иска да извърши нещо добро, но да е лесно и по възможност да му донесе някаква полза. Инициативата на Издателство „Нов живот" дава възможност точно за това. Разкажи за твое преживяване с книга на издателството и може да спечелиш книга по избор и видеозаснемане!
Ето какво споделиха хората до сега:
http://newlife-bg.com/share.html
Има и допълнителни ползи, които ще изпиташ при споделянето: 
1. Чувстваш се по-добре
Когато споделяш време, любов, мисли, каквото и да е, изразяваш в по-голяма степен онова, което си. Даваш си шанс да бъдеш автентичен. В мозъка ти се отделя хормона окситоцин, който предизвиква щастие и удовлетвореност. 

2. Помага ти да запомниш урока, който си научил
Докато разказваш какво се е случило, изясняваш за себе си ситуацията, трудните моменти и как Бог ти е помогнал да се справиш. Помниш как да постъпваш занапред в подобни ситуации. 

3. Благодарен си
Щом човек си спомни за миналото и види къде е сега, изпитва дълбока благодарност. Доказано е, че хората, които броят благословенията си редовно поне веднъж седмично, стават значително по-щастливи и здрави.

4. Упражняваш кураж
Не е приятно да споделяш провали и трудни моменти. Но когато го правиш, упражняваш куража да надмогнеш себе си. Добрите качества се затвърждават чрез упражнение, нали?

5. Допринасяш за усещането за общност
Колкото по-дълго пазиш вътрешните си преживявания, толкова по-откъснат от света се чувстваш. Споделяйки, помагаш на някого и се учиш от друг. Това изгражда доверие помежду ни като хора и ти помага да разбереш, че не си сам. Защото наистина не си.

Твоето преживяване има огромно значение. Сподели го и създай повече радост, благодарност и доверие в света.

Виж какво споделиха хората до сега:
http://newlife-bg.com/share.html
Виж как да участваш тук:
http://newlife-bg.com/pdfs/_tell_about_book.pdf