ПОСЛЕДНИ НОВИНИ  МЕСЕЧНИ АРХИВИКАТЕГОРИИНАЙ-ПОСЕЩАВАНИ

 
 
    Под това мото се проведе третата национална женска конференция от 8 до 10 април, в ски курорта Боровец. Над 100 жени от България и Македония бяха част от тези незабравими моменти. Гост-говорител беше Ханеле Отшовски от Германия. С интересен и вдъхновяващ начин на изнасяне на темите Ханеле успя да предаде Божиите вести към всички нас. Освен нейните насърчителни теми, организаторите се бяха погрижили уикендът да бъде запомнящ се. Както винаги, имаше символични подаръчета, молитвен дневник (традиционен подарък на всички женски конференции) и още много други малки жестове, които зарадваха присъстващите. Красивата цветна украса на залата за срещи също допринесе за празничното настроение.
   В петък вечер имаше „Раздумка", на която имахме възможност за по тясно общение помежду ни и с Бог. Споделиха се доста насърчителни опитности.
   В края на официалната част на конференцията бе отправена групова молитва, в която взеха участие всички участници, хванати за ръце. Последва празнична вечеря, а след нея – традиционната весела част с много песни и веселие.
Участниците в конференцията се разделиха с пожелания за нови срещи, от които най-скорошната ще бъде през есента във Виена.
Светла Петрова
Ивалина Бумбалова-Кацарова