ПОСЛЕДНИ НОВИНИ  МЕСЕЧНИ АРХИВИКАТЕГОРИИНАЙ-ПОСЕЩАВАНИ
 
     Скъпи читатели на адвентните вести!
     По-долу помествам писмо от Валери Дюфур - Директор на Здравен отдел към Интер-Европейската Дивизия. Съобщението касае малко хора от нас, но ви моля, реагирайте ако сте от медицинската специалност "Лекар по дентална медицина". Желаещите за контакти, моля да си изпращат имейлите на мен. Има толкова много работа в полето на здравното служене, че никой не е излишен! Принадлежа към този бранш лекари и съм признателна на Бог, че е отредил това поприще за мен.
     Благословенията на Божието триединство да ви радват всеки ден!
     Д-р АНА РАДИЛОВА, ръководител на Здравен отдел към Съюза на ЦАСД в България: e-mail: an_er@abv.bg; Телефон: 0884 095 659.

    "Относно: Адвентисти лекари по дентална медицина във вашия Съюз
    Дата: 05.10.2015 г.
    Скъпи колеги,
     Надявам се, че сте добре при получаването на моя имейл.
     По време на ГК това лято, аз имах възможността да говоря с Д-р Ник Дойл,   Директор на лекарите по дентална медицина към Здравния отдел на ГК. Д-р Дойл предлага на адвентистите – лекари по дентална медицина, (които не са толкова много), възможността да бъдат в контакт с него и другите адвентисти –лекари от тази специалност.
    Моля ви, споделете тази информация с адвентистите - дентални лекари във вашия Съюз и ми изпратете името и имейл адреса на онези, които биха се заинтересували да бъдат във връзка с колегите си от Здравния отдел към ГК и с тази световна мрежа.
    Любезни поздрави
Валери Дюфур