ПОСЛЕДНИ НОВИНИ  МЕСЕЧНИ АРХИВИКАТЕГОРИИНАЙ-ПОСЕЩАВАНИ


8 май 2015, Разград, България 
 
     Българският червен кръст отбеляза Световния ден на Международното движение на Червения кръст и Червения полумесец. В Разград бе организирана демонстрация във връзка с Глобалната седмица по пътна безопасност на ООН.
     Група от Адвентната църква в града поздрави хората от екипа на БЧК, Разград и им подари книги! Нека Бог да благослови всеотдайния им труд!
     Сашо Кацаров, пастор на местната църква споделя: „Традиция е да поздравяваме хората на професионалните им празници. Това е една добра възможност да се срещнем с тях. Повечето остават приятно изненадани и приемат книгите с благодарност. Благодарим на Бог за тези възможности. Той е този, Който отваря вратите и сърцата за благовестието."
     „Сей семето си заран и вечер не въздържай ръката си, защото не знаеш кое ще успее, това  или онова, или дали ще са и двете еднакво добри." (Еклесиаст 11:6)
      Доброволци от църквата в Разград разнасят благата вест на хората от града, като им подаряват списания, брошури и книги. „Децата с удоволствие се включват в това мисиониране", казва Светла. Много хора, с които се срещат, желаят да се запишат за някои от здравните и библейските курсове. „Бог да ни дава мъдри сърца, за да можем да запазим тези хора  като наши приятели",  добавя тя.
Кореспондент: Наталия Пекова
Снимки: Светла Кацарова