ПОСЛЕДНИ НОВИНИ  МЕСЕЧНИ АРХИВИКАТЕГОРИИНАЙ-ПОСЕЩАВАНИ


28 - 30 март 2014, Будапеща, Унгария 

     Под това мото се проведе поредният, трети, областен форум на жените от Южна област. Събитието този път се състоя в Будапеща, Унгария, от 28 до 30 март. Организатор беше отдел "Служба на жените" към Южна област. Форумът беше тържествено открит с приветствие от секретаря на отдела Яна Бумбалова.
     Водеща беше Елеонора Караджова.
     Посрещнахме съботния празник в петък вечер с молитвени размишления от Екатерина Галинова. В събота имахме тържествено богослужение със Съботно училище, а Донка Мавродиева ни представи вестта на Исус как да бъдем сол в този свят и да придадем вкус на живота.
     В началото на деня имахме и утринни молитвени размишления. В събота сутрин бяха поднесени от Юлия Митева, а в неделя - от Живко Грушев
     Преживяхме много положителни емоции и общение с нашия Бог и помежду ни. Организаторите бяха подготвили много изненади и подаръчета за всички. Събитието беше отразено и от екипа на Hope Channel Bulgaria в лицето на Стоян Митев "Чочо" и Любчо Кацаров.
     Незабравима ще остане обиколката на Будапеща и вечерната разходка по река  Дунав с кораб.
     И въпреки дребните проблеми, възникнали с транспорта, си тръгнахме от форума духовно заредени и насърчени, за което благодарим на нашия Бог и организаторите Яна Бумбалова и Краси Колева.
     Накрая си пожелахме до нови срещи в Истанбул, където според организаторите ще се проведе вторият Адвентен уикенд.
Светла Петрова