ПОСЛЕДНИ НОВИНИ  МЕСЕЧНИ АРХИВИКАТЕГОРИИНАЙ-ПОСЕЩАВАНИ


4 - 6 октомври 2013, Тасос, Гърция


 
     Кой е казал, че чудесата не се повтарят? Слухът за неповторимото прекрасно преживяване по време на пролетния форум на жените от Южна област, който се състоя на остров Тасос, бързо плъзна навсякъде и ето че неповторимото отново се повтори. От 4 до 6 октомври се проведе Адвентен уикенд под надслов „Общувай с приятел" пак на остров Тасос, Гърция. Този път входът беше свободен и за мъжете, но организатор беше отново отдел „Служба на жените" към Южна област. Водещи на събитието бяха Ивалина Бумбалова и Тони Лазарова. „Бъди благодарен", „Бъди смирен", „Поеми инициативата" – това бяха темите, изнесени от пастор Венцислав Панайотов, председател на българския съюз на Адвентната църква. Присъстваха около 150 участници от различни градове на България.
Освен насърчителните теми от Венци, имаше много песни, вълнуващи изживявания, изненади и запознанства. Бяха сформирани и групи за общуване и споделяне.
      Запомняща се ще остане и веселата програма, водена от Донка Мавродиева.
Остана време и за разходка из остров Тасос. Посетихме фабрика за зехтин и древното селище Филипи, където видяхме и затвора, в който е бил задържан апостол Павел.
      Голям принос за цялото това вълнуващо изживяване имаха естествено и организаторите – неуморимите Яна Бумбалова и Красимира Колева, да не пропуснем и екипа на Hope Channel Bulgaria.
      С нетърпение очакваме следващата инициатива на отдел „Служба на жените", Южна област.
Светла Петрова